Vores 4MW solcelleanlæg er netop installeret

微信图片_20211206161546 微信图片_20211206161554

Vores by til kommunalt byggeri, regeringen har netop købt vores firma 4MW solsystem for at oplade busser på byvej den 6. december.

Solenergisystemet uden for nettet bruger solpaneler til at konvertere solenergi til elektricitet med lys, forsyne belastningen gennem solcelle-opladnings- og afladningsregulatoren og oplade batteriet;i mørkt vejr eller uden lys, batterienheden ved DC-belastningen til battericontrolleren, og batteriet direkte til den uafhængige inverter, gennem den uafhængige inverter-inverter til AC, for at forsyne AC-belastningen. Off-grid solenergigenereringssystem er udbredt i fjerntliggende bjergområder, strømfrie områder, øer, kommunikationsbasestationer og andre applikationssteder. Systemet er generelt sammensat af fotovoltaisk firkantet array sammensat af solcellemodul, solopladnings- og afladningscontroller, batteripakke, off-grid inverter , DC-belastning og AC-belastning. Den fotovoltaiske firkant konverterer solenergi til elektrisk strøm med lys, forsyner belastningen gennem solenergi-opladnings- og afladningsregulatoren og oplader batteripakken, batteriet vil levere DC-belastningen uden lys, og batteriet vil også direkte forsyne den uafhængige inverter, drej inverteren til AC for at forsyne AC-belastningen.

Faktorer, der skal tages i betragtning ved design af solenergisystemer:
1. Hvor bruges solenergiproduktionssystemet? Hvad er situationen for sollysstråling i området?

2. Hvor meget er systemets belastningsevne?

3. Hvad er systemets udgangsspænding, DC eller AC?
4. Hvor mange timer skal systemet arbejde hver dag?
5. I tilfælde af regnvejr uden sollys, hvor mange dage har systemet brug for kontinuerlig strømforsyning?
6. Belastningssituation, ren resistivitet, kapacitans eller elektrisk følsomhed, hvor meget er startstrømmen?

Hoveddelen af ​​solenergi-off-grid-strømproduktionssystemet, men også den mest værdifulde komponent i systemet, er at konvertere solenergien fra strålingsenergi til jævnstrømsenergi. I henhold til brugerens forskellige strøm- og spændingskrav er solcellekomponenterne kan gøres til en enkelt brug, eller flere solcellekomponenter kan forbindes i serie (for at opfylde spændingskravene) og parallelt (for at opfylde strømkravene), for at danne et strømforsyningsarray for at give større strømstyrke.Solcelle komponenter er kendetegnet ved høj områdespecifik effekt, lang levetid og høj pålidelighed.I den 20-årige serviceperiode falder udgangseffekten generelt ikke mere end 20%.Ved temperaturændringen vil strøm, spænding og effekt på batteripakken også ændre sig, så den negative spænding og temperaturkoefficient skal tages tages hensyn til i seriedesignet af komponenterne.


Posttid: Dec-06-2021